The Forgetful Shuffle - Like A Rolling Stone

Finns så mycket att välja på

Posted Nov. 23, 2017, 3:17 p.m. By lonedegiome Tags: Hobby

Ja man kan verkligen välja och vraka med vad det är man vill göra när det kommer till hobbys, det finns många olika saker att göra och det är väldigt kul att det finns så mycket som man kan välja på att göra och det göra att det hela blir mycket roligare.
Jag har många saker som jag vill göra och som jag önskar att jag kunde ägna mer tid åt. Men det är inte alltid som man känner att man hinner med allt som man vill och att det blir precis så som man hade tänkt. 

Men det är bra att ha något som man tycker om att göra

Ja det är finns så mycket kul att hålla på med som att samla på svenska frimärken eller att måla eller sticka eller baka eller att klättra. Ja det finns så otroligt mycket som man kan göra och hitta på och det är ju det som är så kul, sen när man kan en sak så kan man gå vidare och pröva på en annan sak. Ja på så sätt så lär man sig ännu mer om olika roliga saker som man kan göra och hitta på. 
Det vore kul om man kunde se och hinna med allt det som man vill göra, men det är ju toppen om man hinner med en sån sak i alla fall som man tycker är kul och som man känner att man vill utveckla lite grann. Det tror jag att man mår bra av, som att samla på frimärken att försöka hitta fler som man saknar i sin samling och att kunna leta reda på det och se om det kan bli något som man kan bli bättre på och som man vill göra ännu mer för. Ja det är ju toppen om man kan göra det.